Uit de media

Onlangs plaatsten wij een artikel in de huis-aan-huis krant van Almere over de massage-rage. Deze delen wij graag met u op deze website:

 

Uitgekeken op fysiotherapie: massage-rage bij Thaise massage Jasmijn

Bij Jasmijn Massages spreken we inmiddels van een massage-rage. Vele mensen durven een uitstapje te nemen naar deze andere vorm van genezing. Onze behandelingen zijn voor vele mensen nieuw en daardoor ook verrassend. En de resultaten zijn verbluffend. Mensen voelen zich minder stram en uiteindelijk weer verlost van pijn.

De rage wijten wij aan het teneinde lopen van het jaar. Vele mensen hebben hun vergoedingen al verbruikt waardoor ze om zich heen gaan kijken. Maar ook de aanpassing van het zorgpakket in 2014 noemen wij als rede dat mensen proefondervindelijk aan de weet willen komen wat zij straks het beste kunnen beslissen.

In onze traditioneel Thaise massagesalon Jasmijn Massages aan de Palmpolstraat 81 te Almere wordt u hartelijk ontvangen. Wij stellen u graag op uw gemak als ook u deze nieuwe vorm van genezing en voortgang voor uw welzijn wilt proberen. Knip de bon uit deze krant en ontvang daardoor gelijk 10% introductiekorting. Tot snel!